Facebook Pixel Code
Увійти | Реєстрація

Політика конфіденційності

Ви знаходитесь на сайті greendar.eco. Реєструючись на сайті greendar.eco (далі - Сайт), Ви даєте згоду на обробку персональних даних (далі - Згода) згідно зі ст. 6 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р №2297-VI.

Реєстрація на Сайті або оформлення замовлення підтверджує Вашу згоду на обробку Ваших персональних даних з умовами:

  1. Ви погоджуєтеся на обробку своїх персональних даних, як без використання засобів автоматизації, так і з їх використанням.
  2. Ви погоджуєтеся на обробку наступних персональних даних: прізвище, ім'я, дата народження, номери контактних телефонів; адреси електронної пошти та інші анкетні дані.
  3. Метою обробки персональних даних є - оформлення замовлень з сайту.
  4. Підставою для обробки персональних даних є ст. 6 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р №2297-VI. В процесі обробки з персональними даними можуть бути здійснені наступні дії: збір, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення, використання, блокування, знищення.
  5. Ви погоджуєтеся на передачу персональних даних третім особам без попереднього повідомлення Покупця, якщо це пов'язано з обробкою або доставкою замовлення Покупця. (Наприклад, передача ваших даних кур'єру для доставки товару)
  6. Персональні дані можуть зберігатися і оброблятися до ліквідації даного сайту.
  7. Згоду може бути відкликано Покупцем, шляхом направлення письмової заяви на електронну адресу [email protected]eco
  8. Ця згода діє весь час до моменту припинення обробки персональних даних, зазначених у п.6 і п.7 даної Згоди.
  9. Використання текстових і графічних матеріалів з сайту можливе лише за наявності письмового дозволу адміністрації сайту.